Застосування фармако-технологічних випробувань для оцінки стабільності супозиторіїв антигіпертензивної дії - Зедан, Фаді Ал; Лисянська, Ганна Петрівна; Малецький, Микола Миколайович (My University, 2021)
Мета. Визначення часу розм’якшення та стійкості до руйнування ліпофільних супозиторіїв антигіпертензивної дії з амлодипіном протягом встановленого терміну зберігання.