Вивчення українського ринку препаратів гінкго білоба - Червоненко, Наталія Михайлівна; Карпенко, К. М. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи: вивчення українського ринку препаратів гінкго білоба.
Keywords: тези доповідей