Особливості перебігу переношеної вагітності, пологів та стану новонароджених - Богуславська, Наталія Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Мета дослідження: надати оцінку перебігу вагітності та витіків пологів у жінок з переношеною вагітністю.
Keywords: матеріали конференційпереношена вагітність; обстеження; ускладнення; розродження; переношенная беременность; обследование; осложнения; родоразрешение; prolonged pregnancy; inspection; complications; delivery