Тактика сімейного лікаря при синкопальних станах - Михайловська, Наталія Сергіївна; Грицай, Ганна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів VI курсу спеціальності «Лікувальна справа», «Педіатрія» складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина». У навчально-методичному посібнику наведено алгоритми діяльності сімейного лікаря при різних синкопальних станах. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами під час підготовки до практичних занять з відповідних тем.