Труднощі впровадження кредитно-модульної системи на мовних кафедрах - Гейченко, Катерина Іванівна; Дочинець, Дмитро Іванович; Сеник, Л. М.; Лебеденко, Ірина Леонідівна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2009)
Розглянуто питання щодо впровадження кредитно-модульної системи в навчальний процес на кафедрі мовної підготовки інозем- них громадян. Висвітлено недоліки, які заважають ефективно використовувати її переваги. Подняты вопросы о внедрении кредитно-модульной системы в учебный процесс на кафедре языковой подготовки иностранных граждан. Освещены недостатки, которые препятствуют эффективно использовать ее преимущества. Questions of inculcation of the credit-module system into studying process in the chair of the language training foreign citizens. Main problems which disturb to use its advantages effectively were elucidated.
Keywords: матеріали конференцій; кредитно-модульна система; мовна підготовка; самостійна робота; модульний контроль; труднощі навчального процесу; кредитно-модульная система; языковая подготовка; самостоятельная работа; модульный контроль; трудности учебного процесса; ECTS; language teaching; іndividual work; module test; studding process’s difficulties