Вагітність та цукровий діабет: клініка, діагностика та лікування - Ізбицька, Ніна Григорівна; Онопченко, Світлана Павлівна (Запорізький Державний Медичний Університет, 2015)
Підручник з акушерства, яким можуть користуватись як студенти старших курсів, так і лікарі-інтерни для поглиблення знань з теми відповідно до навчального плана та відведених годин. Самостійна робота над посібником дозволить краще орієнтуватись у різноманітті ендокринної патології та нормативних документів МОЗ України. На це спрямовані матеріали, які викладені в навчальному посібнику. Посібник може бути корисним і для практичних лікарів акушерів-гінекологів, неонатологів.