Ультразвукова характеристика змін колінних суглобів у дітей, хворих на цукровий діабет І типу - Пашкова, Олена Єгорівна; Сивогривова, К. Б. (My University, 2024)
Мета. Вивчення особливостей ультразвукової картини колінних суглобів у дітей, хворих на цукровий діабет І типу, в залежності від стану глікемічного контролю.
Keywords: тези доповідей