Інновації та підприємництво як напрям розвитку сучасної американської медичної освіти - Куліченко, Алла Костянтинівна (Київ: ККІБП, 2021)
Підприємництво – це один з компонентів самобутньої американської філософії. Тож логічним є те, що США стали першою державою у світі, яка запровадила підприємницьку освіту в коледжах та університетах. С. Гуань та В. Ци зазначають, що США, «як батьківщина підприємницької освіти, здійснили низку інноваційних проєктів, які вплинули на керівництво місцевої системи освіти, й залучили багатьох вчених з різних галузей науки».
Keywords: тези