Патогенетична корекція дисбалансу системи протеази-антипротеази у осіб зі стабільною стенокардією напруги в поєднанні з хронічним обструктивним захворюванням легень - Крайдашенко, Олександр Олегович (Barca Academy Publishing, 2023)
Мета роботи. Оцінити клінічну ефективність терапії екзогенним L-аргініном на фоні високоінтенсивної статинотерапії у хворих на стабільну стенокардію напруги (СН) II-III ФК у поєднанні із ХОЗЛ ІІ-ІІІ стадії та вплив її на рівень експресії матричних металопротеїназ та активність тканинного інгібітору металопротеїназ.