Збірник задач з поясненнями для підготовки до іспиту "КРОК-3" - Боярська, Людмила Миколаївна; Давидова, Анна Григорівна; Курочкін, Михайло Юрійович; Котлова, Юлія Валентинівна; Подліанова, Олена Іванівна; Городкова, Юлія Вячеславівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчальний посібник "Невідкладні стани в педіатрії в тестах для самопідготовки" надає можливість інтернам самостійно ознайомитись з основними групами питань з педіатрії до іспиту «Крок-3», здійснити тренінг з їх вирішення з впевненістю у вірно обґрунтованому прийнятому рішенні. Це позитивно вплине на емоційний статус фахівця, що готується до державного іспиту, дозволить усвідомити рівень підготовки, визначить необхідність поглиблення знань з недостатньо засвоєного матеріалу та надасть впевненості у своїх знаннях.