Антибіотикорезистена Candida Albicans як тригер активності нейтрофілів - Войтович, Олександр Васильович (My University, 2024)
Функція нейтрофілів (Нф) як основних клітин вродженого імунітету нашого організму полягає у захисті від багатьох патогенних мікроорганізмів, зокрема і грибів C. albicans.
Keywords: тези доповідей