Залежність показників структурно-функціональної перебудови серця із рівнем NAG в сечі у хворих на ХСН ішемічного генезу - Лисенко, Владислав Андрійович; Сиволап, Віталій Вікторович (My University, 2021)
Зв’язок ремоделювання серця у хворих на ХСН з клубочково-канальцевими змінами нирок залишається недостатньо вивченим, а питання взаємин NAG в сечі з показниками перебудови серця відкритим.