Оптимізація сприйняття матеріалу у навчанні студентів медичних ВНЗ - Губарь, Андрій Олександрович; Бачурін, Георгій Вікторович; Бачурін, Віктор Іванович; Довбиш, Михайло Афанасійович (Тернопіль: Укрмедкнига, 2017)
Освітній процес потребує нових освітніх технологіях, що забезпечують підготовку молоді до життя в сучасному інформаційному суспільстві. Збільшення швидкості приросту інформації розвиває когнітивну діяльність людини, а в практичному плані відображає його здатність до навчання. Отже, провідною метою сучасної освіти має стати формування інформаційної компетентності молодих лікарів. У зв’язку з появою нових напрямків у науці, народжується і новий понятійний апарат. Когнітивний підхід принципово відрізняється тим, що всі процеси розглядається як складові загального процесу інформаційного обміну між людиною і середовищем.
Keywords: тези