Система оцінювання якості медичної освіти в Китаї та Україні: компаративний аналіз - П'ятаченко, А. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження полягає в порівнянні систем оцінювання якості медичної освіти в Китаї та Україні для виявлення недоліків та переваг кожної системи та встановлення впливу цих систем на майбутню якість лікування.
Keywords: тези доповідей