З досвіду роботи щодо запровадження змішаної форми навчального процесу на кафедрі соціальної медицини, громадського здоров’я, медичного та фармацевтичного права ЗДМУ - Алексєєв, Олександр Германович; Дічко, Ганна Олегівна; Аніщенко, Михайло Анатолійович; Кремсарь, Ірина Миколаївна; Закусилова, Тетяна Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Вступ. В умовах пандемії під час введення карантинних обмежень студенти ЗДМУ мають змогу навчатися дистанційно. Це сприяє запобіганню передачі інфекційного збудника у колективі і зниженню захворюваності на Covid-19. Нажаль, через стрімкий ріст пандемії, і студентам – іноземцям, зокрема англомовним, довелось навчатися у змішаному форматі, але це не завадило їм отримати нові знання, адже завдяки використанню сучасного обладнання, навіть на відстані в тисячі кілометрів, стає можливим та цікавим опрацювання нового матеріалу.
Keywords: змішана форма навчального процесу; Teams; Office 365; One Drive; Stream; Forms; Outlook; Share Point; інноваційні технології навчання