Основні принципи організації терапевтичної допомоги при захворюваннях внутрішніх органів : навч. посіб. для здобувачів ступеня д-ра філософії за третім освітньо-науковим рівнем за програмою навч. дисципліни "Сучасні аспекти вивчення внутрішніх хвороб" - Михайловська, Наталія Сергіївна; Фуштей, Іван Михайлович; Шершньова, Оксана Володимирівна; Грицай, Ганна Володимирівна; Лісова, Оксана Олександрівна; Мануйлов, Сергій Миколайович; Стецюк, Ірина Олегівна; Михайловський, Ярослав Максимович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Сучасні аспекти вивчення внутрішніх хвороб». У навчальному посібнику наведено основні принципи організації терапевтичної допомоги при захворюваннях внутрішніх органів.Окремі розділи присвячені висвітленню сучасних методів лабораторної та інструментальної діагностики в клініці внутрішніх хвороб. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії під час підготовки до практичних занять з відповідних тем.