До проблеми специфіки читання сучасною молоддю - Волокітіна, В.; Сірик, С.; Іщенко, В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Як читає сучасна молодь? Чому погано запам’ятовує прочитане? Таке питання турбує викладачів і батьків. Зараз взагалі говорять про кризу читання. І це є проблемою світового рівня. Тому тема, взята для дослідження є актуальною.