Основні форми використання інформаційних технологій на кафедрі лабораторної медицини - Остапенко, Андрій Олексійович; Воронцова, Лоліта Леонідівна; Коваленко, Вікторія Анатоліївна (My University, 2024)
Використання інформаційних технологій та комп’ютерів в навчальному процесі є одним з пріоритетних напрямків удосконалення освіти. Метою інформатизації системи освіти є модель післядипломної підготовки фахівців, яка орієнтована на отримання знань, здатності самостійно доповнювати їх, вмінню ставити та вирішувати професійні задачі, володіти інформаційними і комунікаційними технологіями, розвивати творче мислення.