Удосконалення науково-практичних підходів до оцінювання рівня корпоративної соціальної відповідальності в ПРАТ ФФ «Віола» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Борисенко, Н. М.; Кучмістова, О. Ф. (My University, 2021)
Як показали проведені дослідження, основними проблемами в теорії і практиці оцінки соціальної відповідальності суб’єктів господарювання відсутність комплексної системи оцінок, адекватної сучасним міжнародним стандартам та цілям сталого розвитку, на вирішеність проблеми співставності критеріїв оцінки соціальної відповідальності суб’єктів ринкових відносин.