Практичний погляд на шляхи покращення післядипломної освіти лікарів-інтернів за спеціальністю "Хірургія" - Завгородній, Сергій Миколайович; Ярешко, Неля Олександрівна; Доля, Олег Сергійович; Данилюк, Михайло Богданович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Реформа вищої медичної освіти в Україні нагально необхідна і неминуча. Це пов’язано, перш за все з тим, що ми інтегруємось у світову медичну науку і світову медичну школу, іншими словами – в єдиний світовий медичний простір. Особливо багато питань накопичилось в системі післядипломної освіти і зокрема, в організації навчання в інтернатурі по хірургії.
Keywords: тези