Фактори ризику розвитку раку товстої кишки - Гусарова, Анна Владиславівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета. Проаналізувати та систематизувати інформацію про ризики розвитку КРР.
Keywords: тези доповідей