Кваліметричний аналіз відхаркувальних засобів синтетичного походження, що знаходяться в обігу на території України - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Британова, Тетяна Сергіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета. Проведення кваліметричного аналізу відхаркувальних лікарських засобів синтетичного походження, що знаходяться в обігу на території України, для визначення найбільш раціональних з них для насичення ринку лікарськими засобами зазначеної дії.
Keywords: тези доповідей