Клініко-лабораторна характеристика перебігу гострого гепатиту В на сучасному етапі - Хелемендик, Анастасія Борисівна; Фурик, Олена Олександрівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна (My University, 2018)
проаналізувані клініко-лабораторні особливості перебігу ГГВ за даними Запорізької обласної інфекційної клінічної лікарні
Keywords: гострий гепатит В; цироз печінки; гепатоцелюлярна карцинома; тези