Іноземна мова. Англійська мова: [практикум] - Олексієнко, Алла Валеріївна; Соляненко, Олена Леонідівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Практикум рекомендовано для студентів І та ІІ курсу заочного відділення спеціальностей «Фармація», «Технологія парфумерно-косметичних засобів». Практикум містить завдання для самостійної роботи, що відповідають навчальній програмі дисципліни «Іноземна мова». Метою практикуму є надання студентам завдань та вправ на теми відповідно до навчальної програми.