Вплив комплексного лікування на когнітивні та тривожно-депресивні порушення у хворих на ішемічну хворобу серця після перенесеної коронавірусної інфекції COVID-19 - Мануйлов, Сергій Миколайович; Михайловська, Наталія Сергіївна (My University, 2024)
Мета дослідження. Оцінити ефективність комплексного лікування хворих на ішемічну хворобу серця (ІХС), після перенесеної коронавірусної інфекції COVID-19, із включенням до базисної терапії екзогенного L-аргініну та фенібуту.