Синтез та властивості деяких 6-(2,6-дихлорфеніл)-7-r-3-(3-метил-1H-піразол-5-іл)-6,7-дигідро-5h-[1,2,4]триазоло[3,4-b][1,3,4]тіадіазинів - Федотов, Сергій Олегович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Синтез та дослідження властивостей нових 6-(2,6-дихлорфеніл)-7-R-3-(3-метил-1H-піразол-5-іл)-6,7-дигідро-5H-[1,2,4]триазоло[3,4-b][1,3,4]тіадіазинів.
Keywords: тези доповідей