Маркетингове дослідження вітчизняного ринку небулайзерів - Самко, Анатолій Васильович (My University, 2022)
Інгаляційна терапія є найбільш ефективним і сучасним методом в лікуванні захворювань органів дихання у вигляді пару та часточок аерозолю. Це оптимальний спосіб доставки необхідних лікарських засобів безпосередньо у дихальні шляхи (ДШ) при різноманітних ураженнях бронхолегеневого апарату.