Синтез та вивчення протимікробної та протигрибкової активності похідних 4-аміно-5-(тіофен-2-ілметил)-4h-1,2,4-тріазол-3-тіолу - Погорська, К. Е.; Сафонов, Андрій Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Розвиток сучасного оснащення синтетичних лабораторій дозволяє синтезувати все більше і більше нових субстанцій. Але тільки невеликий відсоток нових синтезованих сполук можуть в подальшому зарекомендувати себе як лікарські засоби. Перспективними в цьому плані є похідні 4-аміно-5-(тіофен-2-ілметил)-4H-1,2,4-тріазол-3-тіолу.
Keywords: тези