Глосарій як наративна надкатегорія в романі Л. Кононовича «Тема для медитації» - Zujenko, Ya. M.; Зуєнко, Ярослава Мирославна (Мюнхен : Open Publishing LMU, 2019)
У статті здійснено аналіз глосарію як унікальної наднаративної категорії у романі Л. Кононовича “Тема для медитації”, визначено його роль у формуванні часопросторової структури роману; виокремлено, проаналізовано та структуровано наявні в межах глосарію хронотопічні пласти (реальний та мітологічний), досліджено типологію наратора у межах зазначеної категорії. This report analyzes the glossary as a unique supercategory in the novel by L. Kononovyč “The Topic for Meditation”, defines its role in the shaping of the temporal structure of the novel; isolates, analyzes and structures the chronotopic layers (real and mythological) existing within the glossary, investigates the typology of narrator within the mentioned category.
Glossary as a narrative supercategory in the Novel by l. Kononovyč «The topic for meditaion»
Keywords: постмодернізм; мітологізм; хронотоп; наратор; наративна ситуація; postmodernism; mythology; chronotope; narrator; narrative situation