Нові тенденції у формуванні правових компетентностей керівників закладів охорони здоров’я в рамках медичної реформи - Аніщенко, Михайло Анатолійович; Anishchenko, M. A. (Одеса: Фенікс, 2019)
Реформа фінансування закладів охорони здоров’я звичайно та невідворотно тягне за собою зміни в управлінні медичними закладами, які стають автономними, реорганізуються у казенні чи комунальні підприємства, що мають право самостійно визначати заробітну плату медичних працівників, затверджувати штатний розклад, мати рахунки в установах банків, отримувати кошти за державною програмою медичних гарантій від Національної служби здоров’я, користуватися іншими правами.
New trends in forming the legal competence of the heads of health institutions in the framework of medical reform
Keywords: тези