Принципи медицини 5P при лікуванні одонтогенних запальних захворювань щелепно-лицевої ділянки - Варжапетян, А. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Концепція «5Р» у сучасній медицині – комбінація принципів, що формує підхід до діагностики та лікування захворювань, та диктує оптимальний спосіб взаємодії між лікарем та пацієнтом.
Keywords: тези доповідей