Професійне спілкування - Васецька, Лариса Іванівна; Алексєєнко, Т. М. (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Посібник призначено для студентів II – III курсу медичного факультету англомовної форми навчання. Мета видання – розвиток та вдосконалення навичок та вмінь професійної комунікації: ведення професійного діалогу “лікар-хворий”, професійної бесіди “лікар-батьки хворої дитини“.
Professional communication