Мультимедійні технології як інноваційний метод у підготовці студентів у ХХІ ст. - Соловйова, Ольга Володимирівна (Харків: ХНАДУ, 2018)
Cьогодні cучасний студент здатний отримати всю інформацію через Інтернет, через мультимедійні технології, наявні в ХХІ столітті. Проте студент також потребує й допомоги викладача, який буде його консультантом в процесі всього навчання.