Система управління якістю медичної допомоги в закладі охорони здоров’я - Бухало, Ганна Олексіївна (Tokyo : CPN Publishing Group, 2024)
В статті розглянуте питання управління, оцінки та підвищення якості медичної допомоги, що надається в закладі охорони здоров’я. Визначені етапи контролю якості медичної допомоги в медичній установі. Стверджується, що запровадження системи управління якістю медичної допомоги підвищує ефективність роботи медичного закладу.
Keywords: менеджмент в медицині; якість медичної допомоги; заклад охорони здоров’я; тріада Донабедіана