Управління і економіка фармації : практикум для фармацевтів/провізорів-інтернів спец. «Фармація» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Практикум призначений для використання фармацевтами/провізорами інтернами спеціальності «Фармація» з дисципліни «Управління і економіка фармації» при підготовці до практичних занять.
Keywords: УЕФ; управління і економіка фармації; практикум; інтерни