Ультразвукова діагностика гепатобіліарної патології - Сиволап, Віктор Денисович; Сапронова, Жанна Едуардівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
В посібнику викладено основи сучасних знань з ультразвукової діагностики захворювань гепатобіліарної системи. Для студентів вищих медичних навчальних закладів III –IV рівнів акредитації
Keywords: Внутрішня медицина; гепатобіліарна система; ультразвукова діагностика