Використання мультимедійних презентацій на практичних заняттях з англійської мови - Мирошниченко, Олена Анатоліївна (Харків : Вид-во НФаУ, 2016)
Зміни соціальної ситуації в Україні, встановлення контактів з іншими країнами суттєво підвищили значення англійської мови як засобу спілкування, зумовило нові методичні орієнтації у вивченні англійської мови. У навчанні все частіше застосовуються комп’ютерні інформаційні технології. Інформаційна технологія навчання – це процес підготовки і передачі інформації з використанням комп’ютерної техніки та програмного забезпечення. На нашу думку, мультимедійна форма вираження навчальної інформації найбільш актуальна на сьогодні у зв’язку з комп’ютеризацією процесу освіти. Із метою розвитку особистості потрібно нове представлення навчального матеріалу, яке сприяє розвитку мислення та пізнавальної активності, забезпечує індивідуалізацію навчання.