Визначення управлінських проблем суб’єктів фармацевтичного ринку та шляхів їх вирішення - Демченко, Вікторія Олександрівна; Дондик, Наталя Яківна (Львів: Растр-7, 2014)
Зміни, які відбуваються у суспільному житті України в останні роки, не обійшли і систему охорони здоров’я, і, в першу чергу, – систему лікарського забезпечення. Основним напрямом поліпшення здоров’я населення є забезпечення доступу до ефективних, безпечних і якісних лікарських засобів за прийнятими цінами та їх раціональним використанням.
Keywords: тези