Аналіз асоціації поліморфізму гену інтерлейкіна-10 (rs 1800872) зі ступенем тяжкості перебігу оперізувального герпесу у дорослих - Оніщенко, Неллі Вадимівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Камишний, Олександр Михайлович (My University, 2018)
проаналізовано зв’язок тяжкості перебігу оперізувального герпесу у дорослих залежно від поліморфізму гену інтерлейкіну-10
Keywords: оперізувальний герпес; поліморфізм гену інтерлейкіну-10; тези