Англійська мова: метод. посіб. для викладачів (Спеціальності: 222 «Медицина», 224 «Технології медичної діагностики та лікування», 227 «Фізична терапія, ерготерапія», 228 «Педіатрія») - Гордієнко, Олена В'ячеславівна; Соляненко, Олена Леонідівна; Неруш, Алла Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Методичний посібник для викладачів містить розроблені практичні заняття IІ курсу 2 модулів з дисципліни “Іноземна моваза професійним спрямуванням” (Спеціальності: 222 «Медицина», 224 «Технології медичної діагностики та лікування», 227 «Фізична терапія, ерготерапія», 228 «Педіатрія»). Практичні заняття розроблені згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Методичний посібник є однією з форм допомоги викладачам у проведенні та організації навчальних занять в межах цього курсу.
Keywords: практичні заняття; тема заняття; хід заняття