Відомче правове забезпечення технічного регулювання організації виготовлення ліків у аптечних умовах (за Наказом МОЗ України від 17.10.2012 р. № 812 "Про затвердження Правил виробництва (виготовлення) та контролю якості лікарських засобів в аптеках") - Галстян, Наріне Васгенівна; Алексєєв, Олександр Германович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Вступ. В умовах аптеки за наявності відповідної ліцензії лікарські засоби можуть виготовлятися за рецептами лікарів та на замовлення (вимогу) лікувально-профілактичних закладів. Ці лікарські засоби не підлягають державній реєстрації, а їх продаж іншим суб’єктам господарювання, які здійснюють реалізацію (торгівлю) лікарських засобів, крім лікувально-профілактичних закладів, заборонено.
Keywords: тези