Застосування N-циклоалкіл- або N-циклоалкарил-2-[(8-R1-9-R2-10-R3-3-R-2-оксо-2H-[1,2,4]триазино[2,3-c]хіназолін-6-іл)тіо]ацетамідів як активної основи лікарських препаратів противірусної дії щодо штамів Influenza Virus типів A та B - Коваленко, Сергій Іванович; Воскобойнік, Олексій Юрійович; Носуленко, Інна Степанівна; Берест, Галина Григорівна; Кацев, Андрій Мойсейович; Сафронюк, Сергій Леонідович (Державна служба інтелектуальної власності, 2016)
Даний винахід належить до хіміко-фармацевтичної галузі, зокрема до хімії біологічно активних сполук, і стосується застосування N-циклоалкіл- або N-циклоалкарил-2-[(8-R1-9-R2-10-R3-3-R-2-оксо-2H-[1,2,4]триазино[2,3-с]хіназолін-6-іл)тіо]ацетамідів як активної основи лікарських препаратів противірусної дії щодо штамів Influenza Virus типів А та В.
Keywords: патент