Використання AGILE методики при викладанні навчальної дисципліни "Акушерство і гінекологія" на базі Університетської клініки Запорізького державного медичного університету - Павлюченко, Михайло Іванович; Круть, Юрій Якович; Сюсюка, Володимир Григорович; Дейніченко, Олена Валеріївна; Земляна, Наталія Анатоліївна (My University, 2022)
Підготовка майбутніх лікарів на клінічних кафедрах завжди була, і сподіваємося залишається, пріоритетним завданням для любої цивілізованої країни. Навіть дієва реформа галузі практичної медицини з переоснащенням лікарень і підняттям реальної зарплатні медичним співробітникам не зможе забезпечити високий рівень надання медичних послуг, якщо в ці самі лікарні не прийдуть підготовлені фахівці. Розуміючи, що значна частина проблем, що пов’язані з клінічними базами, а саме скорочення можливостей перебування клінічних кафедр на базах місцевих лікарень та часті відмови пацієнток акушерсько-гінекологічного профілю від «спілкування» зі студентами, що надавало протягом багатьох років можливість оволодіння практичними навичками майбутніми лікарями – обумовлює необхідність стрімкого розвитку напрямку багатопрофільних Університетських клінік.