Реабілітація пацієнтів із захворюваннями суглобів в практиці сімейного лікаря : навч. посіб. для студ. VI курсу мед. ф-ту спец. «Медицина» і «Педіатрія» - Михайловська, Наталія Сергіївна; Стецюк, Ірина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів 6 курсу складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина», спеціальності «Медицина», «Педіатрія». Видання має на меті допомогти студентам краще засвоїти матеріал під час самостійної роботи, підготуватися до практичних занять, підсумкового модульного контролю та може бути використаний у навчальному процесі при вивченні дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина».