Вплив «Ангіоліну» на орієнтувально-дослідну активність і когнітивно-мнестичну функцію у щурів при моделюванні гострого порушення мозкового кровообігу - Єгоров, Артем Анатолійович; Тихоновський, Олександр Володимирович; Курляк, Х. В.; Скрипник, Л. В. (My University, 2023)
Метою цього дослідження є вивчення впливу нової сполуки L-лізину «Ангіоліну» на орієнтовно-дослідницьку активність та когнітивно-мнестичну функцію піддослідних тварин – щурів, на 18-ту добу моделювання ішемічного інсульту (ІІ).