Оцінка рівню 25-гідроксивітаміну Д у ротовій рідині дітей з прогресуючою міопією - Тіткова, Олександра Юріївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета роботи –оцінити рівень 25-гідроксивітаміну Д у ротовій рідині дітей з прогресуючою міопією.
Keywords: тези доповідей