Викладання імунопрофілактики англомовним студентам - Конакова, Ольга Володимирівна; Усачова, Олена Віталіївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Дралова, Олександра Анатоліївна (My University, 2020)
З кожним роком кількість студентів міжнародного факультету, що отримують вищу медичну освіту в Україні, стає дедалі більше. Отже,проблема якісного навчання іноземних студентів набуває все більшої актуальності і потребує значної реорганізації навчального процесу на кафедрах, що займаються підготовкою англомовних студентів [1]. Зважаючи на велику роль інфекційних хвороб у структурі захворюваності і високу летальність серед дітей, значне погіршення епідеміологічної ситуації у світі, виникання нових інфекцій, вивчення питань вакцинопрофілактики є важливим для іноземних студентів.