Граничні та патологічні стани при заняттях фізичною культурою і спортом - Михалюк, Євген Леонідович (Запорізький державний медичний університет, 2010)
Навчальний посібник містить відомості щодо граничних та патологічних станів у спортсменів під впливом нераціональних занять фізичною культурою та спортом, причини їх виникнення та сучасне фармакологічне забезпечення. Для студентів, аспірантів, спортивних лікарів, тренерів, викладачів фізичного виховання.