Складності в організації раціонального харчування серед студентів-медиків - Сидоренко, О. В.; Волкова, Юлія Володимирівна (My University, 2019)
Раціональне харчування – невід’ємна складова для забезпечення здоров’я людини. Адже загальновідомо, що правильне харчування необхідно для нормального росту і розвитку організму, забезпечує оптимальне функціювання всіх органів і систем, формування імунітету та адаптаційних резервів організму, високий рівень розумової і фізичної працездатності. Наші попередні дослідження довели, що у структурі захворюваності з-поміж студентів є тенденція до більшої питомої ваги саме аліментарно залежної патології. Тому метою нашої роботи стало виявлення причин такої ситуації.
Keywords: здоров’я людини; раціональне харчування; правильне харчування