Роль фізичних вправ та реабілітації пацієнтів у профілактиці ускладнень після ендопротезування кульшового суглоба - Канцур, Р. Ю. (My University, 2025)
Метою даної роботи була оцінка ефективності застосування засобів фізичної терапії в реабілітації пацієнтів після ендопротезування кульшового суглоба на етапі відновлення.